Hodori SONYC Summer Program

FREE Hodori Summer Program Overview

  • Dates: Tuesday, July 11, 2017-Thursday, August 17, 2017
  • Hours: 10:00 a.m. to 2:00 p.m.
  • Location: P.S. 20 John Bowne (Pending) - TO BE DETERMINED
  • Eligible Population: Any rising 6th to 8th graders (Current 5th to 7th graders)

Time

Duration

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

10:00-10:50

50 minutes

ELA

ELA

ELA

ELA

ELA

10:50-11:00

10 minutes

Break

Break

Break

Break

Break

11:00-11:50

50 minutes

Math

Math

Math

Math

Math

11:50-12:30

40 minutes

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

12:30-01:40

70 minutes

Board games

Leadership Academy

Board games

Team Building

Arts & Craft

01:40-02:00

20 minutes

Wrap up and Dismissal

Wrap up and Dismissal

Wrap up and Dismissal

Wrap up and Dismissal

Wrap up and Dismissal

*The schedule may be subject to change

  • Core Programs
    • ELA/Math
    • Board game/Team Building: learn collaboration skills and teamwork
    • Leadership Academy: Explore leader’s role and responsibilities and gain leadership skills
    • Wrap up and dismissal: acknowledge peers’ achievement and reward successes
  • Additional Programs
    • Field trips: movies, Adventureland Amusement Park, Splish Splash Water Park, etc.
    • This program includes textbooks, supplies, and daily lunch--All FREE

Please contact Hodori After-School Program Coordinator Ms. An at (718) 353-0009 Ext. 4011 (Office)

OR hodori.ewsis@kafsc.org OR Hodori After-School Program Director Ms. You at (917) 497-4024 (Cell) if you have any questions.